Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ JUVENIL GRUP D'ESPLAI BATIBULL

Navegació

 
 
 

Menú principal

- JOVES

Imatge de complement
Ampliar imatge
MEMÒRIA D'ACTIVITATS (1993 - 2012) 19 ANYS D'ACCIONS I CREACIONS
JOVES
* SÍ QUE CIRC (2012)
Els Químics Espai Jove - IES Santiago Sobrequés

Partint de la concepció que el circ és un mitjà que promociona el creixement personal i social i treballant les tècniques de circ dins del marc de l'acció educativa, el projecte Sí que Circ tenia com a objectiu potenciar la creació artística, l'expressió, la salut, el desenvolupament de les habilitats psicomotrius i la pràctica de valors socials. 

Utilitzant com a model educatiu la pedagogia del lleure, es va facilitar un procés creatiu mitjançant les diferents tècniques de circ: equilibrisme, malabars i acrobàcia, combinant l'esport i l'art. 

Aquest procés creatiu, va ser presentat el dia 02 de juny del 2012, dins del marc de les jornades de botiga al carrer, col·laborant en els tastets de diferents activitats educatives i culturals. 

* TARDES DE CIRC ALS QUÍMICS (2011)

Durant els dijous del mes de novembre i desembre de 2011, l'Associació juvenil Batibull ha dinamitzat les Tardes de Circ, a Els Químics Espai Jove de Girona.

Els participants novells han pogut prendre un primer contacte amb el món del circ i algunes de les seves principals disciplines com els malabars, l'equilibrisme i l'acrobàcia. Al mateix temps, els participants més experimentats han pogut adquirir nous coneixements i millorar la seva tècnica. 

 

* PROCÉS DE DINAMITZACIÓ JUVENIL (2009-2010)

Projecte de dinamització que ha marcat com a objectiu principal fomentar els espais de participació juvenil. Ha tingut com a resultat la implantació d'una programació fixa de tallers/cursos i l'execució d'un cap de setmana dedicat a la dansa i la música (Ajuntament de Santa Cristina d'Aro). 

* EL PORTAL JOVE DE BLANES (2008-09-10-11-2012)

Espai de referència, on els dinamitzadors rebien i orientaven als i les joves dels municipi, en aquells dubtes o consultes sobre estudis, treball, formació... 

Servei d'informació, des dels serveis disponibles, com els recursos que oferia l'Adminiatració. Espai d'autoconsulta (ordinadors, connexió a internet, servei de fotocòpies, impresió...). 

* JO VAIG SER-HI (2008-2009)

Projecte intergeneracional entre adolescents i gent gran. Estació jove, Casals de Gent gran (Ajuntament de Girona). Premi GREC 2009 Comarques de Girona IV Edició Premi Nafent i Memòria GREC. 

* MORRALLA, ESPAI CREATIU (2007-08-09-2010)

Espai per a Joves. Tallers artístics per a adolescents (Ajuntament de Blanes). Premi VI Edició Premis d'Educació en el Lleure, Fundació Lluís Carulla. 

* FES-TE JOVE II i III EDICIÓ (2007-2008)

Urban Fest i I Jornada Anime (Ajuntament de Blanes). 

* JOVES DE PEL·LÍCULA (2007)

Migtmetratge protagonitzat per adolescents. Coproducció Xarxa de Centres Cívics Girona. Finançament: Ajuntament de Girona, Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales, Departament de Governació. Col·laboracions: InserCoin, Pla d'Educació i Convivència, Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia (ERAM), Centre Cultural Coma Cros de Salt, Associació de propietaris d'Aigües Bones de Caldes de Malavella. Associació de Silat La Grulla blanca de Girona, Flors Maria Culubret i SKIKE. 

* EJI (ESPAIS JOVES INTERCULTURALS - 2007)

Documental: realitat juvenil a Blanes. (Ajuntament de Blanes, SGJC).  

* MY BOX (2007)

Centre Cívic Pla de Palau (Girona). 

* ART-CREA (2003-04-05)

Tallers artístics destinats a adolescents amb risc social. Centre Cívic Pont Major. Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC). Subvencionat per INJUVE (Instituto de la Juventud) Secretaria General de Joventut de Catalunya (SGJC). Ajuntament de Girona. Premi projecte més innovador (2004).

* CASAL JOVE (1998-2000)

Casal juvenil. Associació de Veïns de Montjuïc (Girona).