Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ JUVENIL GRUP D'ESPLAI BATIBULL

Navegació

 
 
 

Menú principal

- PRESENTACIÓ

ESCOLA DE LLEURE BATIBULL

Des dels 20 anys de la nostra experiència en l'àmbit del lleure oferim un model resilient d'Escola de lleure basada amb la cultura de lleure tradicional en el nostre país adaptada a la realitat actual; dirigida a les potencialitats, interessos i motivacions de la població infantil i juvenil per generar un lleure lúdic-educatiu i humanista per tal de promocionar un desenvolupament integral a partir de l'animació sociocultural. 

L'Escola de lleure Batibull desenvolupa dos principis fonamentals en les seves finalitats i accions: compromís i responsabilitat per la millora i la innovació de l'educació en el lleure, dins d'una societat globalitzada, de noves tecnologies i de valors culturals. Basant-se en la Pedagogia activa, com a forma d'entendre el procés d'ensenyament/aprenentatge, que des de la base de l'educació emocional facilita: 

  • Un Aprenentatge Constructivista, activació de coneixements.
  • Un Aprenentatge Cooperatiu, basat en el treball en grup, amb la interacció i l'adquisició d'habilitats socials. 

 

L'Escola de lleure Batibull imparteix la titulació oficial de monitor/a i director/a d'activitats en el lleure infantil i juvenil, així com cursos monogràfics i d'especialització en el lleure. 

L'Escola de lleure Batibull ha estat reconeguda per la Direcció General de Joventut, Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya el 26 de juliol del 2011. 

Imatge de complement

Per contactar amb l'Escola de lleure, podeu adreçar-vos a l'Associació juvenil Batibull o a través del correu electrònic de l'Escola de lleure:  batibullescoladelleure@gmail.com